műjégpálya

2017.11.18. 17:24

Egy hét múlva nyithat a szombathelyi műjégpálya

SZOMBATHELY Ha az időjárás is úgy akarja, november 25-én nyit a műjégpálya, amely idén ünnepli 30. születésnapját.

Pusztai Krisztina

Fotó: Unger Tamás

A Szova Zrt. által működtetett szombathelyi műjégpálya tervezett nyitása 2017-ben november 25. Az időjárás függvénye, hogy tartani tudják-e a kitűzött időpontot, hiszen tartós hideg szükséges ahhoz, hogy jeget készíthessenek. – A belépőjegyárak kis mértékben emelkedtek az előző szezonhoz képest. A nyitva tartásunk némileg módosult. – ismertette Potyondi Nikolett, a Szova Zrt. kommunikációs munkatársa.

Amint kinyithat a létesítmény, onnantól minden szombaton lesz rendezvény a Szabadidősport Szövetségnek köszönhetően. Megünnepelik a létesítmény születésnapját, megtartják a népszerű színes Mikulás-találkozót, a jégkarnevált és a családi sportnapot is.

Ami a jövőt illeti: a Szova Zrt. egy egész évben működő fedett jégcsarnok építését tervezi a szabadtéri jégpálya mellé. A fedett jégcsarnok megépítésére már megvan a jogerős építési engedély, a napokban várhatóan lezárul az első kivitelezési ütem pályázati eljárása is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában