Terv

2017.11.15. 20:21

Magyarország megvédi értékeit

A Soros-tervről tartottak lakossági fórumot a Győrvár faluházában tegnap este, sok helyi és környékbeli részvételével.

Pusztai Krisztina

V. Németh Zsolt, Pogácsás Tibor és Kaczor Zsolt. Fotó: Nagy Jácint

Elsőként Kaczor Zsolt, Győrvár polgármestere köszöntötte a megjelenteket, aztán a fórum házigazdája, V. Németh Zsolt államtitkár, a térség országgyűlési képviselője mondott néhány gondolatot. – Ausztriában már többen vannak az iskolában azok a gyerekek, akik muszlimnak vallják magukat, és nem kereszténynek. Nem csupán arról van szó, hogy mi lesz a hívők sorsa. Itt Európában az ateisták is keresztények: keresztény módon ülik a karácsonyt, keresztény módon viselkednek a nőkkel, egymással. Olyan országot szeretnénk, ahol ezek a szokások megmaradnak – hangsúlyozta bevezetőjében, majd átadta a szót Pogácsás Tibornak, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkárának.

V. Németh Zsolt, Pogácsás Tibor és Kaczor Zsolt. Fotó: Nagy Jácint

- Kontinensünk vonzó azok számára, akik nyomorban élnek, nincs más perspektívájuk – fogalmazott a politikus. - Az Európai Unió és Európa a határainak védelmére semmit nem fordít, sőt invitálja a bevándorlókat. Ennek a folyamatnak nem látszik a vége. Európának meg kell védenie magát. A tagállamok kötelessége a külső határok védelme, ennek egyedül Magyarország tesz eleget. A magyar kormány feladatának tartja, hogy megvédje azokat az eredményeket, amelyeket eddig elért, valamint hazánk értékeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában