Politika

2017.11.28. 18:11

Határozatképtelen volt a szombathelyi közgyűlés

A baloldali ellenzéki képviselők kezdeményezésére rendkívüli közgyűlést hívott össze kedd délelőttre dr. Puskás Tivadar polgármester. Az ülés azonban határozatképtelenség miatt elmaradt.

SZMK

A baloldali képviselők két napirendi pont megtárgyalását javasolták: az egyik a város útfelújítási terve, a másik pedig a legutóbbi ülésen elfogadott, a plakátok elhelyezéséről szóló önkormányzati rendelet felülvizsgálata. Miután az ülés elmaradt, dr. Nemény András az Éljen Szombathely!- MSZP-DK-Együtt Szolidaritás frakció megbízott vezetője írásban adta át dr. Puskás Tivadar polgármesternek az általuk megfogalmazott útfelújítási tervet.

- Két olyan kérdés napirendre tűzését kértük, amely a városlakók széles körét érinti – fogalmazta meg dr. Nemény András a sajtótájékoztatón. A plakátok elhelyezéséről szóló rendelettel kapcsolatban szükségesnek tartanák egy hatás-tanulmány elkészítését, és ennek figyelembevételével az érintettekkel való egyeztetést. A frakció megfogalmazta út-felújítási programját, amely az utak mellett tartalmazza a legsürgetőbb járda- és híd-rekonstrukciókat, valamint parkolóhely-fejlesztéseket is. Ez a lista még tovább bővíthető, mutatott rá dr. Nemény András.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában