Osztálytalálkozó

2017.11.07. 17:45

Ötven év múlva újra összejött az osztály Kemenesmagasiban

Ötven évvel az általános iskola befejezése után rendeztek osztálytalálkozót a hajdani kemenesmagasi diákok. Elhunyt társaiknak gyertyát gyújtottak a helybeli temetőben.

Vas Népe

Osztálytalálkozó nosztalgikus hangulatban. Fotó: Vas Népe

1967-ben végzett a kemenesmagasi általános iskolában az az osztály, amelyben huszonhat diák tanult, osztály-főnökük Pál Géza volt. A tanár úr örömmel tett eleget hajdani diákjai invitálásának: részt vett maga is az osztálytalálkozón. Az egykori osztályból négyen már nem jöhettek el. Elhunyt társaikról külön megemlékeztek a jelenlévők: kimentek a kemenesmagasi temetőbe gyertyát gyújtani. Aztán a település házasságkötő termében folytatódott a találkozó, ahol a nosztalgia vitte a prímet. A jó hangulatú beszélgetésen egyik emlék hívta elő a másikat. Az idő múlásával egyre erőteljesebben ragyog minden, ami volt. A kemenesmagasi diákok most ötven év után merítettek új erőt mindabból, amit az iskolától kaptak.

Osztálytalálkozó nosztalgikus hangulatban. Fotó: Vas Népe

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában