pályázz te is!

2017.11.09. 16:28

Roma származású fiataloknak nyílik lehetősége pályázni a katasztrófavédelemnél

Két pályázati felhívás körül választhatnak, azok a roma származású fiatalok, akik érdeklősnek a Katasztrófavédelem szervezetrendszere iránt.

Görömbölyi Róbert, a Szombathelyi Katasztrófavédelmi Kirendeltség hatósági osztályvezetője és Lakatár Gábor, a kirendeltség vezetője itt mindent rendben talált Fotó: Unger Tamás

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság pályázatot hirdet a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ egységes rendvédelmi moduláris szakképzésében résztvevő roma származású fiatalok tanulmányai eredményes befejezésének elősegítésére és a katasztrófavédelmi pálya választásának ösztönzésére. A pályázatra roma származású fiatalok nyújthatnak be jelentkezésüket, akik a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ (a továbbiakban: KOK) egységes rendvédelmi moduláris szakképzésben már részt vettek.

Mindemellett a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Katasztrófavédelmi Intézet alap- vagy mesterképzésben részt vevő roma származású fiatalok tanulmányai eredményes befejezésének elősegítésére és a katasztrófavédelmi pálya választásának ösztönzésére is hirdet pályázatot. A pályázatot azok a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Katasztrófavédelmi Intézet alap- vagy mesterképzésben tanulmányokat folytató roma származású fiatal hallgatók nyújthatják be, akik a tanulmányaikat már megkezdték, az első két félév ajánlott tantervben meghatározott kreditértékének megfelelő krediteket megszerezték, az utolsó lezárt képzési időszakban legalább 3,5-es tanulmányi átlagot értek el, valamint az Nemzeti Közszolgálati Egyetem Tanulmányi és Vizsgaszabályzatában meghatározott módon bejelentették, hogy tanulmányaikat a következő képzési időszakban folytatják.- írja a katasztrófavédelem. Holnapjukon elérhetők a szükséges űrlapok is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában