Teaparty

2017.11.19. 10:30

Szerencsés és vidám délután

Ismét megrendezte Jánosháza önkormányzata a tavaly ősszel útjára indított és tavasszal nyári szünetre vonult nyugdíjas teadélutánt. Volt zene, színi előadás, természetesen tea és sütemény, valamint az elmaradhatatlan bingóra is sort kerítettek.

Bakos Ágnes

Apró Istvánné és Biczó Endréné is fődíjat vihetett haza. Fotó: Rauch Imre

Számítottak a nagy érdeklődésre – árulta el B. Illés Zsuzsa, a teadélutánnak helyet adott művelődési otthon vezetője, szervező.

Először láthatta a közönség a nemrégiben megújult új világítást a nagyteremben, és erre az időpontra tervezte a Jánosházi Amatőr Színtársulat is új színdarabjának bemutatóját. Az Orfeum című, húszas éveket idéző előadást vitték színre a társulat tagjai.

A rendezvényen Kiss András polgármester egyrészt örömének adott hangot a zsúfolásig telt terem láttán, másrészt pedig biztosította a jelenlévőket, hogy a megkezdett sorozat további meglepetésekkel szolgál.

Apró Istvánné és Biczó Endréné is fődíjat vihetett haza. Fotó: Rauch Imre

Megteltek a díszesen terített asztalok teával, süteményekkel, amely mellett lassan betöltötte a termet az önfeledt beszélgetés, anekdotázás. Nem maradt el a várva várt bingó játék: apróbb nyeremények várták a játékos kedvű jánosháziakat, az igazán szerencsés pedig hazavihette a fődíjat. Ezúttal a véletlen úgy hozta, hogy két embernek is kedvezett a szerencse: Apró Istvánné és Biczó Endréné helyi kis fődíjat vihetett haza. A szervezők azt ígérik: folytatás januárban, újabb meglepetésekkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában