Teaparty

2017.11.19. 10:30

Szerencsés és vidám délután

Ismét megrendezte Jánosháza önkormányzata a tavaly ősszel útjára indított és tavasszal nyári szünetre vonult nyugdíjas teadélutánt. Volt zene, színi előadás, természetesen tea és sütemény, valamint az elmaradhatatlan bingóra is sort kerítettek.

Bakos Ágnes

Számítottak a nagy érdeklődésre – árulta el B. Illés Zsuzsa, a teadélutánnak helyet adott művelődési otthon vezetője, szervező.

Először láthatta a közönség a nemrégiben megújult új világítást a nagyteremben, és erre az időpontra tervezte a Jánosházi Amatőr Színtársulat is új színdarabjának bemutatóját. Az Orfeum című, húszas éveket idéző előadást vitték színre a társulat tagjai.

A rendezvényen Kiss András polgármester egyrészt örömének adott hangot a zsúfolásig telt terem láttán, másrészt pedig biztosította a jelenlévőket, hogy a megkezdett sorozat további meglepetésekkel szolgál.

Apró Istvánné és Biczó Endréné is fődíjat vihetett haza. Fotó: Rauch Imre

Megteltek a díszesen terített asztalok teával, süteményekkel, amely mellett lassan betöltötte a termet az önfeledt beszélgetés, anekdotázás. Nem maradt el a várva várt bingó játék: apróbb nyeremények várták a játékos kedvű jánosháziakat, az igazán szerencsés pedig hazavihette a fődíjat. Ezúttal a véletlen úgy hozta, hogy két embernek is kedvezett a szerencse: Apró Istvánné és Biczó Endréné helyi kis fődíjat vihetett haza. A szervezők azt ígérik: folytatás januárban, újabb meglepetésekkel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában