Hegyhátsál és Katafa kimarad

2017.12.07. 20:04

Fontos buszos menetrendi módosítások lépnek életbe

Több kisebb menetrendmódosítás lép életbe vasárnaptól, december 10-étől a regionális autóbuszközlekedésben. Új járat is lesz: Sümeg felé.

Bakos Ágnes

Katafa és Hegyhátsál érintése nélkül közlekedik vasárnaptól a Pécs és Kaposvár közötti járat, és menetidő-korrekciót is jelez a régiós busztársaság: Kaposvár és Körmend között öt, Körmend és Szombathely között tíz perccel később közlekedik majd.

A Szombathely-Vasvár-Zalaegerszeg-Nagykanizsa vonalon a 15-ös számú, naponta közlekedő járat megáll Szombathelyen a Centenáris-hídnál, felszállók részére – tájékoztatott az Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ. Új járat lesz a Kőszeg-Szombathely-Tapolca országos vonalon. A heti utolsó iskolai előadási napokon, vagyis általában pénteken közlekedik: Sümegről 13 órakor indul, Szombathelyre 14.30-kor érkezik. A járat párja Szombathelyről 14.50-kor indul, 16.20-kor ér Sümegre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában