2018

2017.12.31. 16:00

Kinek mit hoz 2018? – A jósnő elmondja

Az óév utolsó napjaiban kinek ne jutna eszébe, vajon mit hoz az új esztendő.

Csizmadia Anna

Seprenyi Fanni benéz a jövő kulisszái mögé Fotó: Szendi Péter

Megkerestük Seprenyi Fanni jósnőt, segítsen nekünk bepillantást nyerni 2018 eseményeibe és lehetőségeibe.

Fanni – mint tisztánérző és -látó – határozottan sorolja: kitör egy rég szunnyadó európai vulkán, elsüllyed egy hajó (az utasok megmenekülnek), terrorcselekmények is lesznek. Ennek ellenére úgy látja, nagy lehetőségeket rejteget a jövő év. Nézzük, kinek mit.

Seprenyi Fanni benéz a jövő kulisszái mögé Fotó: Szendi Péter

KOS: (március 20. – április 19.): A kosok jövőre is mehetnek fejjel a falnak: 2018 kedvezni fog a céljaik és álmaik megvalósításának. Vágjanak bele, nyert ügyük van a következő évben!

BIKA (április 19. – május 20.): Jövőre a bikák vegyenek vissza lendületükből, mert csalódás érheti őket érzelmi téren – és legyenek kompromisszumkészebbek.

IKREK (május 21. – június 20.): Az ikreknek nagyon jó évük lesz. Az univerzumban minden összefog értük, életükben anyagi fellendülés és gyarapodás várható.

RÁK (június 21. – július 22.): A rákok nem fognak olyan jól járni. Ez nem lesz az ő évük, de az egészségükre mindenképp figyeljenek. Lelki sebeiket dolgozzák fel, engedjék el a múltat. Ha ez mégsem teljesül, annak következményei lesznek.

OROSZLÁN (július 23. – augusztus 22.): Ők az örök győztesek. Bármihez nyúlnak jövőre, arannyá válik.

SZŰZ (augusztus 23. – szeptember 22.): Nagyon szép időszak vár a szüzekre, de ne felejtsék el, hogy a családra is figyelniük kell. Főleg, mert az év végén szükségük lesz a családi összetartásra. Fontos hogy ne marjanak el maguk mellől senkit, és a családképet erősítsék magukban.

MÉRLEG (szeptember 23. – október 22.): Izgalmas lesz ez az év a mérlegeknek. Számos új lehetőséget kapnak, például egy új szerelem formájában. Az viszont már az ő döntésük, hogy mit kezdenek a kalanddal, komolyabbá formálják – vagy sem.

SKORPIÓ (október 23. – november 21.): Jövőre le kell győzniük félelmeiket, próbatételek sorozatával néznek szembe. Ha kiállják a rájuk váró hét próbát, energetikailag szintet fognak lépni.

NYILAS (november 22. – december 21.): Számukra nehézkesen indul az év. Viszont ha keményen dolgoznak, vigyáznak az immunrendszerükre és hisznek magukban, akkor az év második felében megjutalmazza őket az élet.

BAK (december 22. – január 19.): A bakok egész évben ragyogni fognak, mint az esthajnalcsillag az égen. Ragyogjatok örökké, kedves bakok!

VÍZÖNTŐ (január 20. – február 18.): A következő évben a vízöntők ki fognak törni, akár egy vulkán. Az útjukba kerülő összes akadályt elhárítják. Az év végére pedig nagy elismerésekben lesz részük. Ha ingatlanváltást terveznek, akkor most jött el az idő, hogy megtegyék!

HALAK: (február 19. – március 20.): A halak feladata 2018-ban az elengedés. Engedjenek el mindent, ami a múlthoz köti őket, és akadályozza a fejlődésüket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában