Fotók

2017.12.18. 15:18

Művészi babafotók eladásával segített a kulturális központ

VASVÁR – Egy fotós és a Nagy Gáspár Kulturális Központ szövetkezett jótékony célból.

Pogács Mónika

A Castrum Galéria babafotó-kiállításának képeit értékesítették. A bevételt a Csimborasszó Gyermekfejlesztést Támogató Alapítvány javára ajánlották fel. Hétvégén adták át jelképesen az adományt.

– 2016-ban hoztuk létre az alapítványt, amelynek célja, hogy segítsük az eltérő fejlődésmenetű gyermekeket és az őket nevelő családokat – tájékoztatott dr. Gecse-Kálózi Patrícia alapítványi elnök.

Dr. Gecse Krisztián és dr. Gecse-Kálózi Patrícia vette át jelképesen Szabó Barbarától és Gergyéné Szakály Georginától a jótékonysági fotóértékesítésen összegyűlt adományt Fotó: Vincze Kornél

– Örülünk a vasváriak felajánlásának, a pénzt újabb családok segítésére tudjuk fordítani – árulta el dr. Gecse Krisztián, a Csimborasszó Gyermekközpont ügyvezetője.

– A májusi babafotó-kiállításra szép nagyítások készültek. Nem szerettük volna, hogy kárba vesszenek, ezért ajánlottuk fel megvásárlásra ezeket – mesélte Szabó Barbara fotós. Hozzátette: a kulturális központtal egyeztetve döntöttek a befolyt összeg felajánlásáról a Csimborasszó alapítvány számára.

Szabó Barbara babafotóiból még májusban nyílt kiállítás a Castrum Galérián. A közönség egyik kedvence ez, a Kezek című kép volt

A jótékony célról a képvásárlók is tudtak: szívesen támogatták a kezdeményezést.

– Nagyon örültünk annak, hogy mi, akiknek ágazata állandó anyagi gondokkal küzd, most nem csak erkölcsileg, hanem anyagilag is egy jó ügy mellé tudunk állni – mondta el Gergyéné Szakály Georgina művelődésszervező.

– Folyamatosan keressük a kapcsolatokat olyan kezdeményezésekkel, ahol jó és elhivatott szakemberek összefogással, csapatban gondolkodva tesznek jó ügyekért. A Csimborasszó alapítvány munkája éppen ilyen, ezért támogatjuk őket a mi szerény lehetőségeinkkel is – mondta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában