Nyugdíjas orvosok napja

2017.12.06. 08:51

Nyugdíjas orvosok találkoztak, ünnepeltek

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Nyugdíjas orvosok napját a megyei orvoskamara szervezésében. Több mint nyolcvanan vettek részt a találkozón.

SZMK

Megtöltötték a házasságkötő termet tegnap a nyugdíjas doktorok. Fotó: SZMK

 

Megtöltötték a házasságkötő termet tegnap a nyugdíjas doktorok. Fotó: SZMK

Összetartó, hasonló gondolkodású közösség az orvosoké, akiknek a mindennapi hivatása, hogy segítsenek másokon – méltatta a pályán több évtizedet eltöltött kollégáinak munkáját dr. Puskás Tivadar polgármester. Marton Ferenc, a Vas Megyei Közgyűlés alelnöke azt emelte ki, hogy az orvosok tudják igazán értékelni az életet, hivatásuk egy életre szól. Hermesz Antal, az Orvosi Kamara vasi elnöke név szerint köszöntötte kollégáit, akik megtöltötték a városháza házasságkötő termét. A Nyugdíjas orvosok napját kilenc évvel ezelőtt Morvay Frigyes kezdeményezésére szervezték meg először, azóta minden évben találkoznak az orvosok, hogy emlékeket idézzenek, beszélgessenek egymással. A találkozón külön köszöntötték azokat, akik 65, 60 vagy 50 évvel ezelőtt esküdtek fel az orvosi hivatásra. A nyugdíjas orvosok találkozóját gyermekeik, unokáik táncos-zenés műsora színesítette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában