HOSSZÚPERESZTEGi civil

2017.12.21. 10:00

Sikeres évet zárt a tűzoltó egyesület

Az idei év ismét sikereket hozott a hosszúperesztegi önkéntes tűzoltó egyesület számára. Az év elején vehették át az év civil szervezete kitüntető címet Szombathelyen.

Civil Tudósítónktól

Ezzel a fotóval kívánnak boldog karácsonyt a tűzoltók. Fotó: Hosszúperesztegi Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Az év során kapták az értesítést, hogy egy pályázatukat sikeresnek bíráltak el, ebből a jövő évre egy jelentős fejlesztés valósul meg az egyesületnél napelemekkel, hőszivattyús fűtéssel és homlokzati hőszigeteléssel. Ezekkel érik el azt, hogy olcsóbb lesz a világítás és a fűtés a tűzoltószertárban.

A nyár végén az országos szakmai megmérettetésen első helyezést értek el. Az év során eddig több mint 32 beavatkozáson vannak túl, és még van egy kis idő az év végéig. Az augusztusi viharkárok felszámolásából is kivették a részüket, Sárvár és Mikosszéplak között számtalan műszaki mentést hajtottak végre önállóan.

Ezzel a fotóval kívánnak boldog karácsonyt a tűzoltók. Fotó: Hosszúperesztegi Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Már készülnek a jövő évre, egy LEADER-pályázat előkészítésébe is belekezdtek. Ezzel a fényképpel köszönik meg a támogatásokat és kívánnak mindenkinek boldog ünnepeket.

Dénes Károly

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában