helyi legenda

2017.12.19. 18:40

Szombathelyen járt Sylvester Stallone?

Sylvester Stallone Magyarországon járt. Egy kaszinóban tett látogatást.

Gulyás Regina Olimpia

Berlin, 2010. augusztus 6. Sylvester STALLONE amerikai színész-rendezõ megérkezik a The Expendables címû akciófilmje bemutatójára Berlinben 2010. augusztus 6-án. (MTI/EPA/Sören Stache)

 

Méghozzá 1994-ben, Budapesten. Ezt meglovagolva a Vas Népe dolgozói 23 éve egy kis tréfát űztek olvasóikkal, melyet természetesen később le is lepleztek. Az ötletet valószínűleg az ihlette, hogy sikerült egy nagyon hasonló arcberendezéssel rendelkező fiatalt találni. Az év decemberében két rövid cikk adott hírt arról, hogy az újságnak információja van a sztár érkezéséről. Pontos időt, útvonalat és helyszínt is megadtak.

Az akcióra az újság részletesen felkészült: a férfi csinos ruhába, kalapba öltözött, testőrök kísérték és hatalmas autókkal érkezett. Így számolt be róla később az MTI:

Ál-Sylvester Stallone Szombathelyen

Szombathely, 1995. január 1., vasárnap – Jól megviccelte a szombathelyieket Szilveszter előestéjén a helyi lap, mely napokkal korábban beharangozta Sylvester Stallone érkezését a Casino Szombathelybe.

A világsztár nem, ám egy helyi fiatalember, aki némiképpen

hasonlít Stallonéra, meg is érkezett annak rendje-módja szerint a

vasi megyeszékhelyre. A tréfát komolyan vevő mintegy ezres tömeg

azonban nem sokat látott közelről a ,,világsztárból,,. Az

ál-Stallone ugyanis mercedesével végighajtatott a megyeszékhely

sétáló utcáján, majd a casinóban rulettezett egyet, s ahogyan jött

angolosan távozott. Az MTI értesülései szerint a Vas Népe című

megyei lap hétfőn írja le a történések hátterét.(…) (forrás: MTI archívum)

Ahogy az MTI is jelezte, a VN egy nagyobb cikket szentelt a történéseknek január elején, melyet így kezdek: Tartozunk egy vallomással- s részletesen beszámoltak a hogyanokról. Egy interjú is megjelent a Stallonét megszemélyesítő férfival, Attilával, aki azt restellte, hogy Slyként (Stallone beceneve) írta alá egy kisfiú boxkesztyűjét.

„ Mi csupán nevettetni akartunk, ám akinek ezzel a tréfával csalódást okoztunk, azoktól elnézést kérünk(…)”- írja az újság.

És végezetül lássunk egy modern Sylvester-tréfát:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában