Anna néni

2018.01.14. 19:47

90 évesen is aktívan él a csepregi néni

90. születésnapja alkalmából köszöntötték Illés Józsefné Anna nénit, aki két gyermekkel, öt unokával és egy dédunokával büszkélkedhet.

Cseszkó Tamás

A 90 éves Illés Józsefné, Anna néni szerettei körében ünnepelt Fotó: Csepregi Önkormányzat

 

A 90 éves Illés Józsefné, Anna néni szerettei körében ünnepelt
Fotó: Csepregi Önkormányzat

Anna nénit a város polgármestere, Vlasich Krisztián is felköszöntötte, az idős asszony pedig örömmel mesélt hosszú életéről. Elárulta, hogy 1928-ban, újév napján született Tömördön. Három testvérével szeretetben élt a szülői házban, 1949-ben a szombathelyi kereskedelmi iskolában szerzett érettségit. A következő évben ment férjhez, s költözött Csepregre.

Megtudhattuk azt is, hogy Anna néni ma is aktívan él, napjait rejtvényfejtéssel és a ház körüli munkával tölti. Ha az időjárás engedi, a kiskerti veteményest is serényen gondozza. A tévéműsorok közül pedig a vetélkedőket szereti a legjobban. A csepregi polgármester a jókívánságok mellett egy csokor virággal, csokoládé-válogatással és jubileumi emléklappal kedveskedett a város idős polgárának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában