Jótékonyság

2018.01.22. 07:00

A Haladás-stadionban rendezték a városi bált

A városi bál harmadszor volt jótékonysági est, a bevételt a Markusovszky kórház Perinatális Intenzív Centrumának ajánlották fel.

Merklin Tímea

Dr. Mikó Katalin, dr. Faragó Ilona, Szajlai Mónika, Harangozó Lili Júlia és dr. Puskás Tivadar polgármester.

A Haladás stadion VIP-termében szombaton rendezett városi bálon dr. Puskás Tivadar polgármester a feleségével fogadta a vendégeket, és minden érkezővel közös fotó készült. Külön üdvözölte a bál fővédnökét, dr. Hende Csabát, az országgyűlés alelnökét, országgyűlési képviselőt, Káel Csaba rendezőt, a Müpa vezérigazgatóját, Harangozó Bertalan kormánymegbízottat.

A nyitótáncot a Savaria TSE táncosai adták elő. Fotók: Nagy Jácint

A bálok történetéből Medici Katalint is felidézte, akinek a férfiak sok szép látványt köszönhetnek, ugyanis ő indítványozta, hogy a hölgyek a bálokra öltsenek mélyen dekoltált ruhát. Reményét fejezte ki, hogy a stadion VIP-terme a város társadalmi életének fontos helye lesz.

Dr. Mikó Katalin, dr. Faragó Ilona, Szajlai Mónika, Harangozó Lili Júlia és dr. Puskás Tivadar polgármester.

Dr. Hende Csaba köszöntötte a város és a jelen lévő cégek vezetőit, gratulált Farkas Csabának, a Szülőföld Kiadó vezetőjének, akit szombaton a magyar kultúra lovagjává avattak.

A táncparketten: Koczka Tibor alpolgármester és felesége, Koczka Gabriella.

Káel Csaba beszédében elmondta, 45 éve szeretett bele Szombathelybe, pont itt, amikor 12 évesen, serdülő atlétaként Kazincbarcikáról a vasi megyeszékhelyre jött, és országos harmadik helyezést ért el. Nagy öröm volt visszatérni a városba, az Iseumi Játékok újraindításában részt venni. A szombathelyi kapcsolat olyan értelemben is erős, hogy a Savaria Szimfonikus Zenekar többször fellépett már a Müpában.

A beszédek után az est fénypontjaként felcsattantak kint a lámpák, és a vendégek kimehettek az erkélyre a kivilágított sportpályával a háttérben készíteni fotókat. A nyitótáncot a Savaria TSE táncolta, sanzonokból, slágerekből műsort adott Szabó Tibor színművész Völgyi Attilával és Peltzer Gézával. Nagy Csaba grafikusművész portrérajzoló műhelyt nyitott az előtérben. A zenét a Spektrum zenekar szolgáltatta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában