Határidő: január 31.

2018.01.25. 07:00

Jelölteket várnak a szombathelyi díjakra

A Pálos Károly-díjra, a Szociális Ellátás Segítéséért díjra és a Győrvári Edith-díjra vár jelölteket a szombathelyi önkormányzat január 31-éig.

Vas Népe

A Pálos Károly-díj I. fokozat adományozható annak, aki munkájával hosszabb időn át, de legalább 15 éven keresztül segítette a város szociális ellátásainak fejlődését, fejlesztését, hatékonyságának növelését. A Pálos Károly-díj II. fokozatára jelölhető az, aki legalább tíz éven át közreműködött a város magas szintű szociális ellátásában. Az I. fokozatot évente legfeljebb egy személy, a II. fokozatot évente legfeljebb két személy kaphatja. A Szociális Ellátás Segítéséért-díj adható annak, aki hosszabb időn át, de legalább 10 éven keresztül hozzájárult a szociális munka eredményességéhez, illetve támogatásával a város szociális ellátásának fejlődéséhez. A Győrvári Edith-díj adományozható annak a személynek, aki segítette az önkéntes munka eredményességét. A fenti díjakra az önkormányzat által alapított, illetve fenntartott intézmények közalkalmazottai, indokolt esetben más intézmények dolgozói, az egyesületek, alapítványok, nonprofit, karitatív szervezetek dolgozói javasolhatók. A díjak adományozását kezdeményezheti a polgármester, az alpolgármester, a jegyző, az aljegyző, képviselő, frakció, a közgyűlés oktatási és szociális bizottsága, a városban működő szociális intézmények vezetői, a szociális területen működő karitatív szervezetek vezetői. A kitüntetések adományozását az oktatási és szociális bizottság útján kell kezdeményezni, az erre a célra rendszeresített nyomtatvány kitöltésével, amely letölthető a szombathely.hu-ról. A javaslatoknak január 31-én 12 óráig kell beérkezniük az oktatási és szociális bizottság címére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában