Köszöntjük Zsóka Sárát!

2018.01.05. 10:58

Megszületett Celldömölk első idei babája

Celldömölk önkormányzatának képviseletében Fehér László polgármester, Söptei Józsefné alpolgármester és Farkas Gábor jegyző köszöntötték Celldömölk első babáját, aki valójában Rábapatyot vallhatja majd származási helyének.

Gyuricza Imre

Sokan voltak kíváncsiak az új lakóra. Fotó: Gyuricza Imre

 

Őri Zsóka Sára 2018. január 2-án 10.30-kor, 3100 grammal született a celldömölki kórház szülészetén. Fotó: Gyuricza Imre

Őri Zsóka Sára 2018. január 2-án 10.30-kor, 3100 grammal született a celldömölki kórház szülészetén. Édesanyjával, Végh Alexandrával együtt mindketten jól érzik magukat, szombaton haza is mehetnek. Az édesanya elmondta, hogy nemcsak ő, hanem a család is ragaszkodik Celldömölkhöz: első gyermekük is itt született. A most hároméves „nagy testvér” is nagyon várja haza a hugicát. Dr. Kovács Antal főorvos arról tájékoztatta a város vezetőit, hogy 2017-ben 521 szülés volt az osztályon, ez a szám megfelel az éves átlagoknak. A város vezetői készülnek Celldömölk idei első lakójának köszöntésére is, aki remélhetőleg mielőbb megérkezik a celli szülészetre.

Sokan voltak kíváncsiak az új lakóra. Fotó: Gyuricza Imre

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában