gólyahír

2018.01.28. 19:08

Ők Csepreg legifjabb lakói

Ismét sok csepregi családhoz köszöntött be a gólya az elmúlt időszakban, a polgármester pedig elindult hagyományos körútjára, hogy üdvözölje a város legifjabb lakóit.

Cseszkó Tamás

Erdősiéknél a második gyermeket, Zóját nővére, Zselyke is nagyon várta Fotó: Csepregi önkormányzat

– Az óévben is sokan születtek Csepregen – mondta el lapunknak Vlasich Krisztián, aki elárulta, pár hét után a hagyományokhoz híven személyesen látogatja meg a boldog családokat, hogy a város nevében ajándékkal köszöntse az újszülötteket. Erdősi Gergely és Szandra második gyermeke, Zója 3750 grammal látta meg a napvilágot, két és fél éves testvére, Zselyke legnagyobb örömére.

Erdősiéknél a második gyermeket, Zóját nővére, Zselyke is nagyon várta Fotó: Csepregi önkormányzat

Vajda Miklósnak és Juditnak a harmadik gyermeke született meg: a Filip nevet kapta, őt két bátyja, Andzseló és Diégó várta otthon. Kovács Balázs és Krisztina gyermeke Zétény, bátyja, Zalán már nagyon izgatott volt a csöppség érkezése miatt. Horváth Ádám és Anita első gyermeke Szófia, Horváth János és Kitti elsőszülött fia Milán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában