BÜK

2018.01.04. 19:11

Startra kész a szezon, jubilál a megyebál

Ismét jubileumhoz érkezett Vas megye legnagyobb farsangi eseménye, a közkedvelt megyebál.

lk

Archív

 

Archív

Immár 20. esztendeje rendezik meg a megyebált, amelyet a Vas Megyei Önkormányzat az idén a büki önkormányzattal közösen szervez. Január 13-án az eseménynek a büki Fürdő étterem ad otthont, ahol a vendégeket többek között Majthényi László, a Vas Megyei Közgyűlés elnöke, dr. Németh Sándor, Bük polgármestere, Kocsis Korinna Miss Europa 2016, valamint Patthy Krisztina borkirálynő fogadja.

A bál fővédnöke az ELTE rektora, dr. Borhy László akadémikus, egyetemi tanár, aki néhány gondolattal köszönti is az egybegyűlteket, majd a hagyományok szerint átadják az Év Vasi Embere 2017 díjat.

A jó hangulat megalapozásáért Charlie, az átvezető gondolatokért pedig a különféle büki eseményeken máskor is szívesen látott, ráadásul vasi születésű humorista, Szép Bence felel.

Bálozzon együtt Ön is Vas megye életének fontos személyiségeivel, hogy átélhesse az örömteli perceket – és az elsők között gratulálhasson az év emberének!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában