szombathely

2018.02.12. 10:30

A Nádasdy végzősei

Két végzős osztály kapott szalagot a Szombathelyi Műszaki Szakképzési Centrum Nádasdy Tamás Közgazdasági, Informatikai, Műszaki Szakgimnázium Szakközépiskola és Kollégium hagyományos szalag-avató ünnepségén.

Cseszkó Tamás

Búcsú a középiskolától, érettségi előtt Fotó: Vas Népe

Elegáns ruhákban, csillogó szemekkel ünnepelték a csepregi szakközépiskola végzősei a szalagavatót – amely jelzi, hogy hamarosan kezdődik az érettségi időszak. A hagyományos eseménynek a Dr. Csepregi Horváth János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola aulája adott helyet. A két végzős osztály diáksága vidám műsorral készült, Dorner Kornél, az intézmény igazgatója szívhez szóló búcsúbeszéddel készítette fel a végzősöket az élet nagy kihívásaira.

Búcsú a középiskolától, érettségi előtt Fotó: Vas Népe

A számítógép- szerelő és karbantartó, szerszámkészítő szakirányon tanuló 17 diákot Mészáros Judit osztályfőnök segítette a diákévek alatt, a szakgimnáziumi 12/A osztályfőnöke, Musatics Györgyi 21 tanulót vezetett végig tanulmányai lépcsőfokain. Az elmaradhatatlan táncot követően a végzősök a rokonokkal, barátokkal és a tanárokkal kiegészülve éjszakába nyúló közös ünnepléssel búcsúztatták a középiskolás éveket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában