Évértékelő-évkezdő

2018.02.09. 19:34

Az alkotás éve lesz az idei Sárváron

Évértékelő-évkezdő rendezvényen számolt be a polgármester a város tavalyi eredményeiről és a kitűzött célokról.

Pajor András

Kondora István polgármester a Nádasdy-vár dísztermében tartott évértéklőn Fotó: Pajor András

- Az idei az alkotás éve lesz Sárváron, mert jelentős beruházásokkal gyarapodik kettős jubileumi évében a település – hangzott el a város polgármesterének évértékelő-évkezdő rendezvényén. Kondora István a város közigazgatási, közéleti, civil és egyházi szereplőit hívta a Nádasdy-vár dísztermébe, hogy beszámoljon az elmúlt év eredményeiről és a kitűzött célokról.

Kondora István polgármester a Nádasdy-vár dísztermében tartott évértéklőn Fotó: Pajor András

Az egybegyűlteket az est háziasszonya, dr. Szijártó Valéria címzetes főjegyző üdvözölte, majd Ágh Péter, Sárvár országgyűlési képviselője tartott köszöntőbeszédet. – Megtiszteltetés együtt dolgozni az ötvenéves városért. Lehet, hogy politikailag izgalmas lesz az elkövetkező időszak, azonban arra biztatom önöket, hogy a jövőben se az legyen a legfontosabb, ami szétválaszt, hanem, ami összeköt. Szeretnénk, ha Sárvár érdekében továbbra is alkotó szövetség működne – hangsúlyozta Ágh Péter. Az évértékelő előtt zenés, vetített fotóválogatással elevenítették fel a város elmúlt esztendejének legfontosabb pillanatait. Kondora István úgy fogalmazott: a számok is a település sikereiről árulkodnak: 15091-en élnek Sárváron, a vendégéjszakák száma 534 ezer volt, a fürdőt 756 ezer vendég kereste fel tavaly. A megye TOP 100 vállalkozása közül pedig 12 működik Sárváron. – Mindezek azt bizonyítják, hogy a szerencsében néha, az elvégzett munkában mindig bízhatunk – jelentette ki Kondora István. Hagyomány, hogy az évértékelőn mutatják be a város borát. Idén a Mészáros Róbert sárvár-hegyközségi pincészetéből származó októberi szüretelésű rizling lett a kiválasztott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában