eredmények és tervek

2018.02.13. 19:46

Évértékelőt tartottak a KMKK artmozijában Celldömölkön

Fehér László polgármester a hagyomány szerint ezúttal is évértékelővel adta meg az új esztendő alaphangját a KMKK artmozijában.

Ölbei Lívia

„A város erejét aktív polgárai adják.” Fehér László évértékelője a KMKK artmozijában Fotó: Giczi Sándor

 

„A város erejét aktív polgárai adják.” Fehér László évértékelője a KMKK artmozijában Fotó: Giczi Sándor

Fehér László ismét a világ és az ország fontos eseményeinek összefüggésében (az Arany János-évtől a Testről és lélekről film sikeréig) mutatta be 2017 celli eredményeit, fölvázolva a terveket is. A múlt évet 10 661 lakossal kezdte meg a város. A tartózkodási hellyel rendelkezőkkel együtt 13 249 fő számít celldömölkinek. Egy város arculatát, fejlődését pedig elsősorban aktív polgárai határozzák meg, hangsúlyozta a polgármester, aki a megvalósult és várható fejlesztések fölsorolása mellett örömmel nyugtázta: bár a celli kórház már nem önálló, továbbra is működő szülészetének népszerűsége nem csökken. Mindehhez hamarosan megint 40 ezer tulipán köszönti a tavaszt Cellben, ahol a Ság hegy lábánál újabb turisztikai attrakciók várhatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában