Vas Megye Szépe

2018.02.26. 09:40

Edzőteremben jártak hétvégén a szépségek Szombathelyen

Március 10-én kiderül, ki lesz a Vulcano Energia Miss Alpok-Adria Vas Megye Szépe verseny győztese. A hétvégén a felkészülés részeként a FitForma edzőteremben izzadtak a címért versengő lányok.

Tóth Kata

Bemelegítéssel kezdődött a kardioedzés: Németh Barbara (balról) mutatja Orsós Anettnek a futógép fokozatait. Horváth Zsófia, Gerencsér Dóra, Kovács Kitti Aura és Balogh Vivien is figyelnek Fotó: Nagy Jácint

 

Bemelegítéssel kezdődött a kardioedzés: Németh Barbara (balról) mutatja Orsós Anettnek a futógép fokozatait. Horváth Zsófia, Gerencsér Dóra, Kovács Kitti Aura és Balogh Vivien is figyelnek Fotó: Nagy Jácint

Sokan lebetegedtek a múlt hét végére, de a szépségek fele így is vállalta, hogy edzőteremben izzasztja magát, hogy még jobb formában mutatkozzon be a Vulcano Energia Miss Alpok-Adria Vas Megye Szépe választáson. – Szeretném, ha csapattá kovácsolódnának, ha segítenék egymást a lányok, ezért is tűnt jó ötletnek a múlt heti fotózás után a közös edzés.

Edzés és kényeztetés

A FitForma stúdió vállalta, hogy támogatja a versenyzők felkészülését: még két hétig annyiszor mehetnek, ahányszor csak szeretnének. És nem csak edzeni: kényeztethetik is magukat a szoláriumban, az infraszaunában – mondta Kőhalmi Vivien főszervező. Gerencsér Dóra, akinek nagy álma volt, hogy szépségversenyen indulhasson, ki nem hagyta volna a szombati alkalmat. Eddig kétszer találkozott a társaival, többekkel összebarátkozott, az edzőtermi látogatás szerinte jó lehetőség volt arra, hogy még inkább közösséggé formálódjanak. A 19 éves Dórának a tanulás mellett nincs ideje a rendszeres sportra, szombaton kipróbálta a futógépet, az ellipszistrénert – és a külső combot, farizmot erősítő gépet is. Horváth Zsófia és Balogh Vivien életének viszont része a sport: Zsófi heti kétszer thai bokszol, konditerembe jár, Vivien lovagol. Mindketten azt tervezték, hogy az instrukciók alapján végigcsinálják a kardioedzést. A kérdésre, hogy van-e már bennük drukk a március 10-i szépségverseny miatt, Zsófi nemmel felelt. Azt is elárulta, a múlt heti fotózáson kiderült számára: nem ártana több magabiztosság a színpadi mozgáshoz.

- Lassú sétával indítunk a futópadon, aztán emeljük a sebességet az intenzív sétához, ez futás helyett is megteszi. Ha valaki szeret futni, megteheti, de hegymenetre is válthatunk a gépen – magyarázta a bemelegítést Németh Barbara. A bemelegítést alakformálás, súlyzós edzés követte.

A tréner összességében elégedett volt a lányok edzettségi állapotával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában