Számokban van megírva a sorsunk

2018.02.09. 19:26

A lehetőségeinket azzal rontjuk el, ha a negatív tulajdonságokat hagyjuk érvényesülni

A számok ezúttal ezoterikus megvilágításba kerültek. A pszichológus a számmisztika világába avatta be az érdeklődőket.

Budai Dávid

Sándorné Bogáth Margit pszichológus, pszichoterapeuta eleinte elutasította az ezotériát, ma már másképpen látja Fotó: Varga Ákos

- „El kell jutnod egyszer majd az ezotériához is, a kíváncsiságod át kell, hogy lépje a kristálytisztán akadémikusnak megítélt tudományok határait”, mondta nekem többször is Popper Péter, ám én ez ellen eleinte nagyon tiltakoztam – hangsúlyozta felvezetőjében Sándorné Bogáth Margit pszichológus, pszichoterapeuta, aki három tucat érdeklődőnek tartott előadást a számmisztika titkairól kedden a művelődési házban.

Sándorné Bogáth Margit pszichológus, pszichoterapeuta eleinte elutasította az ezotériát, ma már másképpen látja Fotó: Varga Ákos

Mint elhangzott, a számmisztika egy önismereti módszer, amelynek segítségével rácsodálkozhatunk a saját születési számainkra, a számok mögött rejlő tulajdonságainkra, az életút történéseire. – Amióta a számmisztikával foglalkozok, nem használok pszichológiai teszteket. A páciens számain keresztül olyan dolgokról beszélgetünk már az első alkalommal, ami korábban a terápiákon csak a hetedik, nyolcadik alkalommal derült ki, vagy ki sem derült. A számmisztikai elemzés a sorsról, a karmáról és szabad akaratról szól. Különböző számmisztikai irányzatok vannak – amit én képviselek, az a bűvös négyzetre épül, ami egy olyan szimbólumrendszer, amely a mai zaklatott világunkban is működik – fogalmazott az előadó.

A számoknak szemmel nem látható rezgése, és fényereje van, ami befolyásolja az életünket és a sorsunkat. Nagy a jelentősége a születés idejének, az indulás energiájának és a bolygók rezgésének. Amikor berajzoljuk a születés-, a sors-, a karakter- és a karma számát valakinek, már akkor érezni lehet az energiát, a rezgéseket. Én – miután pszichológus vagyok – nemcsak a páciens, hanem a családtagjaik számát is felírom, hogy lássam az összefüggéseket.

Az előadáson a résztvevők bepillantást nyerhettek a számok életünkre gyakorolt hatására. A karakterszámot a születésnapunkból lehet kiszámolni, a karmaszám pedig úgy jön ki, hogy egyet elveszünk a karakterszámból.

Minden számnak vannak negatív és pozitív tulajdonságai, és az tőlünk függ, hogy melyiket működtetjük. A lehetőségeinket azzal rontjuk el, ha a negatív tulajdonságokat hagyjuk érvényesülni. Ez persze nem csak rajtunk múlik, függ attól, hogy kik nevelnek föl, de függ az égitestektől is. A ketteseket például a Hold mozgása, míg a hármast a gonoszkodó kisbolygók befolyásolják erőteljesen – hangzott el az előadáson. bd

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában