Nyugdíjasklub Felsőcsatáron

2018.02.11. 12:20

A megyei szövetség programjaiba is bekapcsolódnak majd a felsőcsatáriak

Pénteken immár hivatalosan is megkezdte működését a település legújabb szervezett közössége, a Felsőcsatári Nyugdíjas Klub. Az alakuló ülésen huszonkét tag vett részt, akik megválasztották a vezetőséget és hozzáláttak az alapszabály megalkotásához.

Csatári László

A Felsőcsatári Nyugdíjas Klub alakuló ülésén huszonkét tag vett részt Fotó: Csatári László

 

A Felsőcsatári Nyugdíjas Klub alakuló ülésén huszonkét tag vett részt Fotó: Csatári László

A korábbi előkészítő találkozások után pénteken a kultúrházban megtartotta alakuló ülését a Felsőcsatári Nyugdíjas Klub, amely – a tagok elhatározása szerint – ezen a néven csatlakozik hamarosan a megyei nyugdíjasszövetséghez.

A klub huszonkét alapító tagja egyhangúlag megválasztotta a vezetőséget. Az elnök dr. Szabó Mihály, az elnökhelyettes dr. Varga Éva, a titkár Váradi Istvánné, míg a gazdasági ügyek felelőse Czitkovics Brigitta lett. Az ülésen különböző javaslatok hangzottak el a klub elnevezésével és az alapszabályával kapcsolatban, az utóbbit a vezetőség fogja  kidolgozni. Döntöttek a tagdíjról is, amit évi 2 ezer 400 forintban határoztak meg. A klubhoz folyamatosan lehet csatlakozni, az újabb tagfelvételekről immár a hivatalosan is megalakult szervezet fog majd dönteni. Szó volt arról is az alakuló ülésen, hogy a klub tagjai havonta legalább egy alkalommal találkoznak, illetve lesznek majd olyan programok, amiket a megyei szövetség szervez, és ezekbe is bekapcsolódnak a felsőcsatáriak.

Csatári László

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában