Már a 18. volt

2018.02.06. 19:32

Minden óvodás nyert egy érmet a Derkovits Kupán

Nagy hagyománya van már a Derkovits Kupának, az idei volt a tizennyolcadik. Hatvan ovis versengett, mindenki éremmel a nyakában távozhatott a Sugár úti sportcsarnokból.

Bakos Ágnes

Kitettek magukért az óvodások a sorversenyeken Fotó: Nagy Jácint

 

Kitettek magukért az óvodások a sorversenyeken Fotó: Nagy Jácint

Bójákat kerülgetett és nyusziugrásban száguldott sorban hatvan ovis a Sugár úti kiscsarnokban tegnap délután. – Nagyon örülünk, hogy lelkesen jelentkeznek az óvodák a programra – mondta dr. Kovács Péterné, a Derkovits Gyula Általános Iskola Általános Iskola igazgatója. Meghívásos a versengés, ezúttal a Mocorgó, a Szűrcsapó, a Weöres Sándor, a Szivárvány, a Hétszínvirág és a Maros óvoda képviseltette magát.

 

A gyerekek ügyessége, gyorsasága, figyelme és fegyelme a mérvadó – hangsúlyozta az igazgatónő. Kétszer hármas csoportban folyt a verseny, és duplán hirdettek eredményt, így mindenki kapott érmet és kupát is a szponzorok jóvoltából az ügyes szereplésért. Ovistársak, óvó nénik és büszke szülők töltötték meg a lelátót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában