SZOMBATHELY

2018.02.13. 07:00

A stroke felismerését segítő program indulhat

A gazdasági és városstratégiai ügyeket tárgyaló testület ült össze tegnap, ahol megvitatták a stroke felismerését segítő-, és a Modern Városok Programot is.

SZMK

Fotó: Pixabay

A Gazdasági és Városstratégiai Bizottság harmincnégy pontot tűzött napirendre. Molnár Miklós alpolgármester tájékoztatása szerint a vagyongazdálkodásból származó bevételek többletének 80 százalékát, valamint a múlt évi maradvány-elszámolásnál felszabaduló források 50 százalékát út-, járda-, híd-, kerékpárút-, parkoló-, közvilágítás-építési és felújítási programokra fordítják. A bizottság meghallgatta a Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft. ügyvezetőjének januári beszámolóját is. Abból kiderült, hogy a múlt év végéig hatályos szerződéseket újra megkötötték, és letették az alapjait egy hosszú távú üzemeltetési koncepciónak. A TOP-os fejlesztésekkel kapcsolatban szó esett az új Egészségügyi Alapellátó Intézetről. Az eredetileg tervezett 125 parkoló helyett a kisebb alapterületű épülettel arányosan 50 parkolóhelyet létesítenek. A bizottság javasolja a csütörtökön összeülő közgyűlésnek a

stroke felismerését segítő egészségügyi program elfogadását is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában