a legfiatalabb polgárok

2018.02.12. 10:00

Szépen növekednek a csepregi babák

Sokadig éve hagyomány már, hogy a város polgármestere minden újszülöttet felkeres otthonában és a település vezetőjeként köszönti a legfiatalabb polgárokat.

Cseszkó Tamás

Fotó: Vas Nép

Vlasich Krisztián polgármester a tavaly év végén született gyermekeknél járt az elmúlt hetekben, látogatása alkalmával a kedves szavak mellett egy kis ajándékkal érkezett a családokhoz. Az év utolsó két hónapjában tíz csepregi újszülött látott napvilágot, öt fiú és öt leány, legutóbb négyüknél vendégeskedett a város első embere.

Fotó: Vas Nép

Kik ők? Lássuk! Sákovics Janka 3050 grammal és 49 centiméterrel született. Szülei, Gabriella és Árpád mellett a kétéves Ákos is boldogan fogadta a kisded érkezését.

Horváth Kristóf 50 centivel és 3950 grammal lepte meg szüleit, Nórát és Lászlót. A kistestvér születését a két és féléves testvér, Eliza is örömmel fogadta.

Tőke Maja, Szilvia és László első gyermeke, 4050 grammal és 51 centivel látta meg a napvilágot, az ifjú szülők nagy boldogságára.

Edőcs Lola a hároméves Hanna és az ötéves Dávid testvéreként jött napvilágra, a szülők, Dávid és Adrienn harmadik gyermeke 2900 grammal és 47 centivel született.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában