Dr. Németh István

2018.03.14. 17:44

Az ELTE Savaria munkatársa a Magyar Érdemrend lovagkeresztje kitüntetést kapott

Dr. Németh István, az ELTE Savaria Egyetemi Központ szombathelyi koordinációs rektorhelyettese a Magyar Érdemrend lovagkeresztje kitüntetést kapott.

Gulyás Regina Olimpia

Németh István átveszi kitüntetését Fotó: ELTE SEK

 

Németh István átveszi kitüntetését Fotó: ELTE SEK

A nívós elismerést szerda délután vehette át A Nemzetgazdasági Minisztériumban, a fővárosban.  A rektorhelyettes a kitüntetést Áder János köztársasági elnök megbízásából Varga Mihály nemzetgazdasági minisztertől vehette át a március 15-ei nemzeti ünnep alkalmából.

Dr. Németh István Fotó: ELTE SEK

„ A régió gazdasági növekedését, valamint a kis- és középvállalkozások humánerőforrás-fejlesztését rugalmas és előremutató képzési rendszerek kidolgozásával segítő munkája elismeréseként” – írja a kitüntetéshez kapott oklevés indoklásként.

Fotó: ELTE SEK

A Magyar Érdemrend lovagkeresztje a Magyarország címerének és zászlajának használatáról, valamint állami kitüntetéseiről szóló törvény szerint 42 mm átmérőjű. A polgári tagozat lovagkeresztjének a háromszög alakban összehajtott 40 mm széles szalagján a 34 mm széles sötét smaragdzöld sávot jobbról-balról 1,5 mm széles fehér és 1,5 mm széles vörös sáv szegélyezi.- írja az ELTE SEK.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában