kimaradó megállók

2018.03.13. 09:07

Így módosul a szombathelyi buszok menetrendje március 15-én

Az ÉNYKK Zrt. február végén tájékoztatta honlapján utasait a márciusi ünnepnapra vonatkozó menetrendbeli módosításokról.

GRO

Ezt írják oldalukon : Az ÉNYKK Zrt. tájékoztatja az Utazóközönséget, hogy Szombathely Megyei Jogú Város 2018. március 15-i ünnepi rendezvényei miatt az érintett helyi, regionális és országos autóbuszjáratok az alábbiak szerint közlekednek.

Helyi autóbuszjáratok

09.00 – 09.50 óra között:A 8, 9 és 35 vonalszámú járatok nem érintik az Autóbusz-állomás és a Nyomda (autóbusz-állomás irányába) megállóhelyeket, ideiglenesen a Nyugat-magyarországi Egyetem és az Óperint üzletház megállóhelyeken állnak meg.

09.40 – 10.40 óra között:Az 1C viszonylatszámú autóbuszok nem érintik a Szelestey László utca 27., a Március 15. tér, a Berzsenyi könyvtár, a Paragvári utcai általános iskola, a Dr. István Lajos körút és a Savaria Nagyszálló elnevezésű megállóhelyeket.

A járatok a Dr. István Lajos körúton a Kórház elnevezésű megállóhelyen állnak meg.

10.40 – 12.40 óra között:Az 1C viszonylatszámú autóbuszok nem érintik a Savaria Nagyszálló elnevezésű megállóhelyet.

Országos és regionális autóbuszjáratok 

09.00 – 09.40 óra között: A Sörház utca lezárása miatt az autóbuszjáratok a Petőfi S. u. – Magyar L. u. – Dózsa Gy. u. – Óperint u. – Kiskar u. – Thököly u. útvonalon tudnak közlekedni.

09.40 – 10.40 óra között: A Petőfi S. u. – 18-as Honvéd u. – Szelestey u. részleges lezárása miatt az autóbuszjáratok a Petőfi S. u. – Sörház u. – Hollán E. u. – Kiskar u. – Thököly u. – Szent Márton u. – Vörösmarty u. – Széll K. u./Szelestey u. – Vasútállomás útvonalon tudnak közlekedni, és nem érintik a Szombathely, Szelestey u. elnevezésű megállóhelyet.

10.30 – 12.40 óra között:A Széll Kálmán utca részleges lezárása miatt az autóbuszjáratok a Petőfi S. u. – Sörház u. – Hollán E. u. – Kiskar u. – Thököly u. – Szent Márton u. – Vörösmarty u. – Széll K. u. – Vasútállomás útvonalon tudnak közlekedni.

Az ünnepségek befejezése után áll vissza az eredeti forgalmi rend.

Érvényben van májusig két helyi autóbusz megállóhelyének módosulása is, erről korábban ITT tájékoztattuk olvasóinkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában