VN-RENDEZVÉNY

2018.03.05. 08:00

 Tudja már, hogy mit vesz a kuponokkal?

Tizennyolc üzlet csatlakozott tavaszi akciónkhoz - március 10-11-én a Family Centerben és a Praktikerben vásárolhatnak kedvezménnyel.

Tóth Kata

Fotó: Szendi Péter

 

Vásárolni jó! Trendi ruhadarabok, fehérnemű, cipők, kozmetikai szerek 14–40 százalékkal olcsóbban a hétvégén Fotó: Szendi Péter

Ugye megőrizték a kuponfüzetet, amit szombati számunkban találtak? Már csak ötöt kell aludniuk, és beválthatják a kuponokat a Vas Népe-bevásárlónapokon. Íme, néhány üzlet, ahová érdemes betérni. Tizenöt százalék, ennyivel kerülnek kevesebbe a Mr. Big-termékek – női és férfi alsóruházat – a Family Center fehérneműboltjában. További öt százalék engedményt jelent náluk a Vas megye-kártya.

A siker kulcsa a megjelenés, így gondolkodik a STAGE üzlet csapata, világmárkákkal, széles választékkal várják az igényes, stílusos férfiakat. Szombaton és vasárnap ötven százalékkal olcsóbban adják a sálakat, negyvennel a téli kabátokat és a sportcipőket, harminc százalékot vonnak le a pénztárnál a pulóverek árából. A bioélelmiszerektől a natúrkozmetikumokon át a tisztítószerekig és a háztartási kiegészítőkig több ezer terméket

forgalmaz a dm drogéria.

A bevásárlónapokon ötezer forint feletti vásárlás esetén adnak tíz százalék kedvezményt a számla végösszegéből. A Vas Népe pultjánál egyes receptkönyvekhez juthatnak hozzá jó áron a kuponnal érkezők: 1590 forint helyett mindössze 1250 forintért, megyekártyával további öt százalékkal olcsóbban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában