CSEPREG

2018.03.23. 08:00

Nyáron születik első ükunokája, és még ma is süti a hájas kráflit

Deák utcai otthonában köszöntötte a 90. születésnapján Kiss Jánosné Lakner Emíliát Vlasich Krisztián polgármester.

VN

Kiss Jánosnét gyerekei palotapincsivel lepték meg, hogy ne legyen egyedül akkor se, ha épp nem jön unoka Fotó: Csepregi önkormányzat

Családjával várta a születésnapi köszöntőt az idős hölgy. A városvezető jókívánságai mellett átadta Orbán Viktor miniszterelnök szépkorúaknak szóló emléklapját, és a helyi önkormányzat emléklapját, valamint virágot, csokoládét.

Kiss Jánosnét gyerekei palotapincsivel lepték meg, hogy ne legyen egyedül akkor se, ha épp nem jön unoka Fotó: Csepregi önkormányzat

Emília néni Répceszentgyörgyön született 1927-ben, Csepregen házasodott, Kincsédpusztán élt családjával. Öt gyermeke született, tizenhárom unokája, húsz dédunokája, első ükunokáját nyárra várják.

Világ életében sokat dolgozott: a kincsédpusztai, majd a tormásligeti és a meggyespusztai állami gazdaság alkalmazásában állt. Segédkezett a borjúnevelésben, az elletésben, a takarmányozásban. Most is jószágot, csirkét nevel, kertet gondoz, ellátja a ház körüli munkákat. A konyhán is besegít, még ma is szívesen süti a hájas kráflit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában