BOBA

2018.04.23. 20:09

Bálozók is segítettek a hetyei háztűz károsultjainak

Jótékonysági bált rendeztek szombaton a bobai művelődési központban az egyházashetyei Talabér család javára, akiknek húsvéthétfőn égett le a házuk.

Merklin Tímea

Zolnai Attila hetyei polgármester vasárnap vette át a bobai jótékonysági rendezvény bevételét Óvári Tamástól Fotó: Zolnai Attiláné

A Crazy együttes ajánlotta honorárium nélkül az élő zenés mulatságot, ami jól sikerült, nagyon jól érezte magát a 120 bálozó.

Zolnai Attila hetyei polgármester vasárnap vette át a bobai jótékonysági rendezvény bevételét Óvári Tamástól Fotó: Zolnai Attiláné

Óvári Tamástól, a Crazy együttes vezetőjétől megtudtuk: 138 ezer forint volt a bál bevétele – külön köszönet illeti Kulman Melindát, aki a tombolatárgyakat összegyűjtötte és vezette a sorsolást -, az összegyűlt pénzt Tamás borítékban vitte át Egyházashetyére vasárnap Zolnai Attila polgármesternek. Ezzel tudtak hozzájárulni az ideiglenesen barátoknál lakó család új (használt) hetyei házának vásárlásához. Ezen kívül 880 ezer forint van az önkormányzati számlán, összesen csaknem egymillió forint. Továbbra is várják a segítők utalásait, a számlaszám: 11747044-15420765-10050006.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában