szombaton és vasárnap is

2018.04.05. 12:48

Tovább tartanak nyitva a választás előtti napokban a vasi kormányablakok

Vas megye kormányablakai egységesen rendkívüli nyitvatartási idővel tartanak majd nyitva.

Vas Megyei Kormányhivatal

Fotó: Pixabay

2018. április 6-án (pénteken), 2018. április 7-én (szombaton), valamint 2018. április 8-án (vasárnap) egységesen reggel 7.00 órától este 19.00 óráig tartanak nyitva.

Vas megyében a megszokottnál tovább tartanak nyitva a kormányablakok 2018. április 6. és április 8. között. A megye valamennyi kormányablakában – a választásokra tekintettel – 7 és 19 óra között intézhetik majd a választópolgárok a személyazonosság igazolásával kapcsolatos ügyeiket.

A meghosszabbított nyitvatartási időben ideiglenes személyazonosító igazolvány kiállítására kerülhet sor, amennyiben az ügyfél más személyazonosság igazolására alkalmas érvényes okmánnyal nem rendelkezik, emellett lakcímkártya pótlására is lehetőség nyílik.

A választásokon való részvétel feltétele, hogy a választópolgár érvényes okmánnyal igazolja személyazonosságát, és lakcímét vagy személyi azonosítóját. -írja a Vas Megyei Kormányhivatal

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában