Fiatalos lendület, kemény terep

2018.04.16. 16:10

II. Országos Rendészeti Csapatverseny Körmenden

A rendészeti szakgimnázium adott helyet a II. Országos Rendészeti Csapatversenynek, amelyen a legjobbak mérkőztek meg.

Kozma Gábor

Az akadálypálya leküzdése is szerepelt a feladatok között Fotó: Jámbori Tamás

A Körmendi Rendészeti Szakgimnázium már jó ideje ismert nívós képzéséről és a rendészeti munkához köthető versenyeiről az országban. Minden évben rendeznek vetélkedést a fiatal hallgatók bevonásával, és ezen helyt is állnak a körmendiek. Legutóbb az országos csapatverseny résztvevőit fogadhatták. A körmendi szakgimnázium igazgatója, Hollósi Gábor ezredes, rendőrségi főtanácsos elmondta, nagy megtiszteltetés egy ilyen verseny lebonyolítása. Részben azért, mert feltételezi a szervezéshez szükséges szaktudást, másrészt, mert így még többen megismerhetik az intézményt, a várost.

Az akadálypálya leküzdése is szerepelt a feladatok között
Fotó: Jámbori Tamás

A legutóbbi országos döntőn számos csapat vett részt. Nem volt könnyű dolguk, hiszen az egyszerű alakizástól az akadálypályán való küzdésig bőven akadt feladat. Az esemény fővédnöke dr. Pintér Sándor belügyminiszter volt, aki egy különdíjat is felajánlott az első helyezettnek. A versenyt a Pécsi Szakképzési Centrum mohácsi Radnóti Miklós Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának csapata nyerte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában