Csepreg

2018.04.08. 16:43

Pelenkatortát kapott a város két bébi polgára

Pelenkából épített emeletes tortával köszönt minden újszülöttet negyedik éve a város első embere, Vlasich Krisztián. Az utóbbi hetekben üdvözölt két legifjabb csepregi polgár Németh Florina Zsófia és Farkas Olívia Edit.

Merklin Tímea

A babák üdvözlésének szokását az idősek köszöntése mintájára alakították ki. A pelenkatortákat a polgármester felesége készíti, saját költségükön, mindig tesz bele valamilyen játékot, csörgőt vagy rágókát is. A vidám látvány kedvéért héliumos lufit is köt rá.

A város legifjabb polgárait üdvözlő ajándék mellé sok-sok jókívánság is jár. Vlasich Krisztián nemrégiben fordult meg Németh Florina Zsófiánál, aki 2620 grammal és 46 centiméterrel született, gratulált édesapjának, Németh Balázsnak és édesanyjának, Anitának és jó egészséget, hosszú, boldog, szeretetben teljes életet kívánt.

 

A család otthonában üdvözölte Farkas Olívia Edit érkezését is, aki 50 centiméterrel és 2230 grammal látta meg a napvilágot. Ajándéka, a pelenkatorta mellett ott is átadta jókívánságait a szülőknek, Farkas Tibornak és Nórának.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában