elvezetés

2018.04.25. 17:45

Rendeződik a helyzet a szombathelyi Rohonci úton

Régóta tartó problémát orvosolnak hamarosan a Rohonci úton. Múlt heti fogadóórán jezték lakók a bajt, a héten már a helyszínen keresték a megoldást szakértőkkel.

SZMK

Lakézi Gábor, dr. Puskás Tivadar és Lendvai Ferenc a helyszínen Fotó: szombathely.hu/Cseh Gábor

 

Lakézi Gábor, dr. Puskás Tivadar és Lendvai Ferenc a helyszínen Fotó: szombathely.hu/Cseh Gábor

Műszaki szakemberekkel együtt járta be dr. Puskás Tivadar polgármester és Lendvai Ferenc tanácsnok a Szűrcsapó utca és a Rohonci út sarkán álló ház környékét tegnap délelőtt. Egy ott lakó fordult hozzájuk segítségért a múlt héten tartott fogadóórán, mert gondok vannak a csapadékvíz-elvezetéssel. Pőcze Ferenc elmondta, hogy a nagy eső után a víz elárasztja a területet, és sokszor sajnos csak kerülővel tudnak bemenni a házba. A régóta húzódó problémának nemsokára pont kerülhet a végére. – A Haladás Sportkomplexum előtt már zajlanak a csatornázási munkálatok. Ha azzal végeznek a szakemberek, a nyár végéig új burkolatot kap a Rohonci út. Egyrészt annak köszönhetően rendeződhetnek a gondok, másrészt a mellék-utcákban ki kell tisztítani a vízelnyelőket, csatornákat – mondta Lendvai Ferenc tanácsnok. A lakók emellett a nagyra nőtt fák és a parkolók rendbetétele ügyében is segítséget kértek, a városvezetők igyekeznek gyorsan megoldani a gondokat, ezt már jelezték is az illetékeseknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában