Problémás emberekről

2018.04.15. 08:00

Telt ház volt dr. Csider Sándor nyugalmazott főiskolai docens előadásán Szombathelyen

A Szombathelyi Civil Kerekasztal rendezésében, pályázati támogatásból valósult meg a Védőháló a családokért előadás-sorozat, amelynek soron következő előadását a népszerű főiskolai tanár, Csider Sándor mutatta be az MMIK földszinti termében, szokatlanul nagy számú érdeklődő előtt.

PÓSFAI PÉTER

 

Dr. Csider Sándor előadó lelkes hallgatói egy csoportjával az MMIK-ban Fotó: Unger Tamás / Vas Népe

A téma szinte mindenkit érint, hiszen naponta élünk át olyan szituációkat, amelyekből jó lenne győztesen kikerülni. Vitatkozunk, érvelünk és közben kelepcébe kerülhetünk, ha nem vagyunk elég óvatosak. Kapcsolatok építése vagy csak egyszerűen a mindennapi ügyeink intézése közben is el kell fogadnunk a manipulatív megnyilvánulásokat, amelyek kezelésére az emberek többsége képtelen. Az előadó szerteágazó problémákat járt körül, kérdésekkel provokálta hallgatóit, akik szívesen kapcsolódtak be a beszélgetésekbe.

Hogyan kell megválasztani a megfelelő célszemélyeket, milyen helyszínen bonyolítsuk a találkozásokat, s ha lehet, hogyan válasszuk ki a lehető legjobb eszközöket, hogy végül elérhessük az igazunkat? Ilyen és ezekhez hasonló témákat boncolgattak az előadó és lelkes hallgatói.

Az előadás hasznos információiról a világháló segítségével tovább „beszélgethetnek” a résztvevők, így lesz még teljesebb az élmény.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában