ünnepség

2018.05.14. 13:03

50 éves a Káldi Kertbarát – kör

A napokban tartották 50. jubileumi ünnepségüket a káldi kertbarátok. Dénes Imréné, a kör vezetője köszöntötte a vendégeket. Az 50. jubileum alkalmából a kertbarát  kör életéből összeállított kiállítást Szijártó László, a Vas Megyei Közgyűlés Területi Tervezési és Területfejlesztési Bizottságának elnöke nyitotta meg, majd átadta a Vas Megyei Közgyűlés elismerő díját az elnök ​asszonynak és a tagoknak, akik nagy örömmel fogadták azt! 

Civil/Káldi kertbarát kör

A faluház elé ültetett fánál énekeltek és verset mondtak az iskolások. A teremben dr. Lendvai Róbert jegyző az önkormányzat és a képviselő-testület nevében köszöntötte a kertbarát kör jelenlegi és korábbi tagjait, elnöküket és tiszteletbeli elnöküket, Kovács László tanár urat. Nagy Elek zongorajátékával színesítette a műsort, iskolás diákok verseket mondtak, majd a tiszteletbeli elnök köszöntése következett. Dénes Imréné megköszönte a tanár úrnak, hogy 1968-ban elindította ezt a nagyon hasznos és fontos tevékenységet, majd egy tablóval ajándékozta meg a tagok nevében. A Káldi Napraforgók Egyesülete nevében Simonné Fukszberger Szilvia köszöntötte a Kertbarát-kör tagjait és vezetőjüket, majd átadta kedves kis ajándékukat. A káldi ÖTE nevében Nagy Károly parancsnok és Kránitz Gábor önkéntes tűzoltó köszöntötte a tagokat és vezetőjüket, majd átadták az 50 évet idéző emlékplakettet. Dénes Imréné megköszönte a Káldi Újhegyért Egyesület vezetőjének és tagjainak is a részvételt és elmondta, hogy bízik abban, hogy a két szervezet között ez az összefogás továbbra is megmarad. Ezután Dr Nagy László agrármérnök is köszöntötte a tagokat és a vendégeket. A műsor zárásaként a Káldi Napraforgók Egyesületének néptáncműsorát láthatták.

Végül a Kertbarát-kör vezetője megköszönte a vendégeknek, hogy ilyen sokan megtisztelték, még szebbé és emlékezetessé tették ezt a csodálatos évfordulót. A kertbarátoknak nagyon jó termést, jó egészséget és sok sikert kívánt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában