roadshow

2018.05.12. 14:46

A Magyar Bölcsődék Egyesülete is csatlakozott a Családok Éve programsorozathoz

Étel - mozgás - élet címmel pályázott egy 21 helyszínes országos roadshow családi programjainak megvalósítására, a program a bölcsődés korú gyermekek egészséges életmódra nevelését segíti.

Szombathelyi Médiaközpont

A roadshow szombathelyi állomása a Százszorszép bölcsődében került megrendezésre. A program lényege, hogy a családok is tehetnek azért, hogy a felnövő generációk egészségesebben étkezzenek, illetve többet mozogjanak. A bölcsődés korú gyermekeknél a mozgásfejlődés a legfontosabb, ezért a rendezvényen a bölcsőde orvosa, konduktor és gyógypedagógus is részt vett, amihez összeállítottak egy mozgásos akadálypályát, itt a gyerekeket figyelve jó tanácsokkal látták el a szülőket.

 

A bölcsőde udvarán a kicsiket kreatív foglalkozások, játszóház,arcfestés, csillámtetoválás is várta. A szülők pedig profi séfek segítségével finom és egészséges ételeket főzhettek a helyszínen felállított sátorban, ahol még egy receptfüzettel is gazdagodtak. A Savaria Család és Karrierpont is részt vett a rendezvényen, akik jogi és gazdasági tanácsadással segítették az érdeklődő szülőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában