Készüljön velünk a nyárra!

2018.05.30. 07:00

Közös bevásárlónapot tart a Family Center és a Vas Népe

Ismét közös bevásárlónapot tart a Vas Népe és a Family Center – jövő hétvégén, június 9–10-én szuper kedvezményekkel várjuk olvasóinkat.

Tóth Kata

A legnépszerűbb napszemüvegmárkák kínálata a bevásárlónapokon Fotó: Szendi Péter

Emlékeznek még március második hétvégéjére? A leg-frissebb divatkínálatból, sportruházatból, cipőkből, szem-üvegekből és drogériatermékekből szerezhették be tavaszi kollekciójuk darabjait az eredeti árakhoz képest 15–20 százalékkal olcsóbban a Family Centerben. A barkácsoláshoz, kertrendezéshez szükséges árukért sem kellett messze menniük, hiszen tavasszal először a Praktiker is csatlakozott a kuponnapokhoz. Az idősebbek, a középkorosztály és a fiatalok is megtalálták a számításukat a Vas Népe, a Family Center és Praktiker közös akcióján. Megint évszakváltás van: nyakunkon a nyár, két hét múlva kezdődik a foci-vb, mi a készülődésben szeretnénk segíteni. Gazdag kínálattal, óriási választékkal és 15–20, vagy akár 50 százalékos kedvezménnyel várják Önöket jövő hétvégén 18 üzletben két napon át! Nívós hazai és külföldi divatmárkák kollekcióiból választhatják ki a legszebb, leg-előnyösebb darabokat, amelyekből garantáltan a nyár kedvencei lesznek.

Futball-láz van: a bevásárlóközpontban működő elektronikai áruházban most korszerűbbre, nagyobbra cserélhetik tévéjüket, akár újabb készüléket is beszerezhetnek, hogy a sportesemény ideje alatt ne legyen vita a családban a távkapcsoló miatt. És ha már futball-világbajnokság: a bevásárlóközpont sportboltjaiban a részt vevő országok mezeit is megtalálják a sportrajongók.

A legnépszerűbb napszemüvegmárkák kínálata a bevásárlónapokon Fotó: Szendi Péter

A Family Center szomszédságában lévő Praktiker ismét csatlakozott a kuponnapokhoz. Minden, ami kert – most ez a mottójuk: a hűsöléshez kitűnő medencéket, a pihenéshez kültéri bútorokat, napozóágyakat, strandkiegészítőket, játékokat is vásárolhatnak az áruházban 15 százalék kedvezménnyel.

Van még idejük átgondolni, mi mindenre vágynak. A kuponfüzetet a Vas Népe június 2-án, szombaton megjelenő számában találják. Az akcióban részt vevő boltok a következők: Orsay, CCC, BLA-BLA, Líra könyváruház, PLAYERSROOM, Humanic, Family Ékszer, Retro Optika, STYL, budmil, Coffeeshop Company, Praktiker, Gala-Sport, Hervis, STAGE, DB fave, C&A, Mr. Big.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában