Egykori sétások meséltek

2018.06.21. 07:00

Főszerkesztőként tért vissza a táborba az egykori sétás

A Séta tábor második napján Fókás Andor sétás diák a zalaegerszegi ForYou ifjúsági magazin szerkesztőjeként a Zalaegerszeg tévében címmel tartott előadásán kiderült, hogy már a középiskolások is képesek profi módon tevékenykedni a média világában.

TBZS/ Napló

Rozmán László és Juhász Bálint Fotó: Tóth B. Zsuzsanna/ Napló

Fókás Andor a felvételek kulisszatitkairól, az azok során jelentkező buktatókról beszélt – rövid bejátszásokkal színesítve az érdekesebb felvételeket bemutató bejátszásokat.

A celldömölki Rozmán László, egykori vasi sétás diák a Győr Plusz Média online főszerkesztőjeként tért vissza a Séta táborba. Ő és a szintén régi sétás Juhász Bálint rádiós producer arról beszéltek, miként érték el eredményeiket a szakmában. A visszatérő táborozók számára ők már jó ismerősök, örökös táborozókként pályájuk alakulása minden évben felkelti az újságírópalánták érdeklődését. Esetük is bizonyítja, hogy tehetséggel, szorgalommal néhány év alatt is lehet karriert építeni a médiában. Este Kurbucz Tamás irányításával sport- és ügyességi vetélkedőn versengtek a táborozók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában