KISLŐD

2018.06.19. 10:00

Kezdődik a Séta tábor: középiskolás újságírópalánták találkoznak

Idén is a Sobri Jóska Kalandpark ad otthont a Fejér, Veszprém, Vas és Zala megyei középiskolás újságírópalánták táborának.

tbzs

Ma újra megnyílik a Séta tábor Fotó: TBZS

A tanév Sajtó és Tanulás (Séta) programjában legjobban publikáló és fotózó Fejér, Veszprém, Vas és Zala megyei középiskolások érdemelték ki a háromnapos táborozást

Lapcsoportunk immár sok éve hagyományos programja során előadások és vetélkedők várnak a táborozókra az egyébként is sok élményt kínáló helyszínen.

Ma újra megnyílik a Séta tábor Fotó: TBZS

A ma kezdődő táborban előadásokat hallhatnak a résztvevők, majd elméleti vetélkedőn mérhetik össze tudásukat. Szerdán délelőtt szintén előadások lesznek, majd délután a már hagyományos játékos ügyességi és sportvetélkedő várja a fi atalokat. Csütörtökön délelőtt egy előadáson vesznek részt és interaktív filmkészítési feladatot kapnak majd. Az előadók között lesz Kővári Edit a Pannon Egyetemről, H. Tóth Tibor nyelvész, Jánossy Gábor rejtvénykészítő, a Magyar Lapkiadók Egyesülete olvasásra nevelési bizottságának elnöke. Bemutatkozik Fókás Andor sétás diák és Rozmán László, a Győr Plusz Média online főszerkesztője, egykori vasi sétás diák, valamint Juhász Bálint rádiós producer. A táborozók megismerkedhetnek az egyik televíziós kereskedelmi csatornát képviselő Hujder Zoltánnal, valamint Halász Sándor tanárral. A táborban szerzett élményekről tudósításokat készítenek a diákok, a legjobb írások és fotók megjelennek lapunkban is. A tábor írását és fotóját készítő fi atal külön elismerésben részesül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában