Hátrányos Helyzetű Sportolókért Alapítvány

2018.06.18. 21:50

Sporttal tettek a drog ellen Szombathelyen

Sporttal a drog ellen címmel szervezett több sportággal is közös délutánt a Hátrányos Helyzetű Sportolókért Alapítvány. A rendezvényt Illés Károly nyitotta meg.

SZMK

Az érdeklődők több sportot is kipróbáltak Fotó: Hungarysport.hu

 

Az érdeklődők több sportot is kipróbáltak Fotó: Hungarysport.hu

Az alpolgármester szerint a Csónakázótó melletti szabadtéri fitneszparkban és körülötte minden adott ehhez a nagyon jó szabadidős programhoz. – Az okostelefonok korában még nehezebb a fi atalokkal megszerettetni a sportot, és a drogfogyasztás is komoly veszélyt jelent rájuk – mondta el a kick-box kétszeres világ- és Európa-bajnoka, Horváth Győző, aki az alapítvány kuratóriumi elnökeként a rendezvény főszervezője. A második alkalommal megrendezett program célja, hogy a sportot és az egészséges életmódot népszerűsítse, a csavargás, a játékszenvedély vagy a drog helyett alternatívát mutasson. Az érdeklődők több sportot is kipróbálhattak az alkalmi szabadtéri „edzőteremben”, például volt thai és kick-box, K-1, jiu-jitsu, karate, boksz, kraw-maga.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában