fejlesztés

2018.07.31. 07:00

Új burkolatot kapott a csepregi Hunyadi utca

Ismét egy sikeres fejlesztésen van túl Csepreg, a Hunyadi utcát látták el új aszfaltburkolattal mindenki örömére.

Tersztyánszky Krisztina

Vlasich Krisztián polgármester a helyszínen tájékoztatta a sajtó képviselőit arról, hogy mintegy 260 méteren, a Deák és a Vasút utcák közt zajlott az útfelújítás. Új aszfaltburkolattal látták el az útpályát, és szintbe emelték a víznyelőket is. Ez már a nyolcadik felújított út a ciklusában – jelentette ki a település vezetője.

Dolgoznak a Hunyadi út aszfaltján, azon kívül a Petőfi utca is megújul még az idén Fotó: Csepregi önkormányzat

Korábban a Csokonai, a Szombathelyi, a Fehér, az Alkotmány, a Zrínyi, a Taksony utcát és a Taksony közt látták el új aszfaltburkolattal. A polgármester kiemelte: a kivitelező korábban már elvégezte az utca szennyvíz gerincvezetékének megújítását, valamint a város határában jelenleg is gőzerővel dolgoznak a szennyvíztisztító telep korszerűsítésén is. Magyarország kormányának támogatásával, pályázati forrásból több mint 539 millió forintból fejlesztik a város és a környező falvak igényeit kiszolgáló telepet.

– Lépésről lépésre dolgozunk tovább, még az idén megújul a Petőfi utca útburkolata is, amelyet nagyon várnak már az ott élők – zárta szavait a város polgármestere.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában