A megújulás folytatódik kint és bent is

2018.07.30. 07:00

Vízeséssel fogadja a látogatókat a büki gyógyfürdő

Elkészült a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum monumentális, új bejárata, amely könnyebb eligazodást jelent a vendégeknek. Mindehhez az őselemeket szimbolizálja: új bejárathoz új logó is jár. A kincset érő víz, a napsütés, a zöld terek – ezek mind a fürdő vonzerejéhez tartoznak, azt erősítik.

Vas Népe

Nem csak építkezés történt: építészeti alkotás készült – fogalmazta meg az új bejáratról Boros László Attila, a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum vezérigazgatója. A fürdő igazgatója elmondta azt is, hogy teljesen új logó jelöli a fürdőt, már az új bejárat is mutatja: az őselemeket jeleníti meg, mint a kincset érő víz, a napsütés, a zöld terek. Beszélt a további fejlesztésekről: ősszel teljesen felújítják a ötös gyógymedencét, ez a beruházás ugyancsak tovább emeli majd a vendégek komfortérzetét.

– Ettől a kaputól jó elindulni, és jó ide megérkezni is – mondta az új fürdőbejárat avatásán köszöntőjében Ágh Péter, a térség országgyűlési képviselője.

Ágh Péter, Boros László Attila és dr. Németh Sándor Fotó: Nagy Jácint

Kifejtette: élményeket, a feltöltődés lehetőségét találják az ide érkezők a fürdőben, ha pedig kilépnek, a környék számos, megismerésre érdemes látnivalójához vezet út, így Kőszegre, Sárvárra, Celldömölkre. Dr. Németh Sándor, Bük polgármestere pedig emlékeztetett arra, hogy másfél-két éve folyik építkezés a területen, a közműcsere kevésbé látványos, mint az új bejárat, de az egész térre kész a rendezési terv. Ennek értelmében Bükfürdő központi része igazi városi hangulatot mutat majd, de van, ami nem változhat, nem is változik a jövőben sem: marad tehát a kényelem, a sok zöld felület, a vidéki nyugalom – sorolta a célokat és a már meglévő előnyöket a büki polgármester.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában