összefoglaló

2018.08.06. 15:53

Ezek voltak a hétvége legjobb programjai Vas megyében

Az elmúlt hétvégén sem unatkoztunk Vas megyében. Lássuk, melyek voltak a legjobb programok:

Horváth Iza

VI. Szombathelyi Sárkányhajó Fesztivál

Szombaton révbe ért a sárkányőrület a Csónakázótón. A versenyre jó néhány csapat jelentkezett és nagy lázban telt.

 

Kőszegi Ostromnapok

Egy egész hétvégén át tartott a Kőszegi Ostromnapok, ahol a kisfiúk is végvári vitéznek öltözve sétáltak. Nem csoda, hogy mindenkit elkapott az esemény hangulata, hiszen elképesztő csatákat, előadásokat láthattunk.

Szentgotthárdi Történelmi Napok

Mint minden évben, idén is megrendezték a Szentgotthárdi Történelmi Napokat ahol a szentgotthárdi csatára emlékeztek. Volt minden, mi szem szájnak ingere, még lány és gyerekrablás is, persze mindez csak a szentgotthárdi játék része volt.

A nők bizony még az elrablás során is a legszimpatikusabb janicsár mellé állnak, és ebből egy jó kávé mellett könnyen szerelem szövődik Fotó: Szendi Péter

Vasvári Rétes Fesztivál

Aki szereti a rétest annak tökéletes program volt a Vasvári Rétes Fesztivál. A legjobb, hogy a hétvégén lelkifurdalás nélkül ehettük a finomságokat, ugyanis Rubint Réka is órát tartott a fesztiválon.

Rubint Réka jobb oldalán (feketében) az ifjú hölgy, akinek végül nem amputálták a lábát, és sok erőt adtak neki az aerobic edzések

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában