A Micimackó Óvoda támogatására gyűjtöttek

2018.08.12. 19:25

Jubilált a város legnagyobb lakótelepi rendezvénye, összefogott Szombathely

Három napon keresztül zajlottak a programok a Joska-Ola lakótelepen. Minden korosztály megtalálhatta a neki tetsző elfoglaltságot.

Lakosi Gabriella

Dr. Puskás Tivadar tegnap köszöntötte az érdeklődőket

Fotó: Unger Tamás / Vas Népe

A színpadon helyet kapott Szabyest, Matyi és a Hegedűs, Jolly és Suzy, a Hősök együttes és a Mokka Tribute Band zenekar is. Volt gulyásfőző- és sakk-, aszfaltrajzverseny, gyermek és ifjúsági ügyességmegmérettetés, kutyaszépségverseny és második alkalommal tuningtalálkozó is. A szervezők a gyermekes családokra is gondoltak, szombaton és vasárnap színvonalas vidámparkkal és gyermekprogramokkal várták a kicsiket.

 

A rendezvénynek minden évben jótékonysági célja is van. Idén a Micimackó Óvoda támogatására gyűjtöttek, széles körű városi összefogással a helyi cégek és a Joskar-Oláért Alapítvány együttesen csaknem másfél millió forinttal támogatják az óvodát. Ezt a pénzt felújításra és a felszerelések javítására is fordíthatják. Dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere köszöntőjében tegnap délután elmondta, fontosak az ilyen rendezvények, hiszen ezek a programok lehetőséget adnak arra, hogy a környéken élők közösen kikapcsolódhassanak, együtt jól érezzék magukat. Hozzátette: az hogy húszéves a rendezvény, azt jelenti, hogy a kezdeményezők már történelmet írtak. Jó kezdeményezés volt, hiszen bizonyította időtállóságát – fogalmazott. Ezért megköszönte nekik, hogy létrehozták a megyeszékhely legnagyobb lakótelepi rendezvényét, és a hagyomány folytatóinak munkáját is méltatta.

Dr. Puskás Tivadar tegnap köszöntötte az érdeklődőket
Fotó: Unger Tamás / Vas Népe

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában