Vas Megyei Vadásznap

2018.08.22. 10:00

Sárvárra készülnek a vasi vadászok

Természetfotók, festmények és természetesen trófeák is díszítik majd a Vas Megyei Vadásznapot, amelyet szeptember 1-jén rendeznek a Nádasdyvárban.

VN

Fotó: Pixabay

Az Országos Magyar Vadászkamara Vas Megyei Területi Szervezete és a Vasi Vadgazdálkodók Védegylete rendezi a Vas Megyei Vadásznapot: szeptember 1-jére várják a vadászokat Sárvárra. Vadászkürtös térzenével kezdődik a nap, aztán fogadják a megye vadászainak zászlaját.

Gagyi István, a Vas Megyei Vadászkamara és a Vasi Vadgazdálkodók Védegyletének elnöke után Kondora István, Sárvár polgármestere és Ágh Péter, a térség orszá ggyűlési képviselője is üdvözli a megjelenteket. Az ünnepi beszédet Jakab István, a MAGOSZ elnöke, az Országgyűlés alelnöke mondja a jeles napon.

A Hubertus-mise után tesznek fogadalmat az ifjú vadászok, majd kitüntetéseket, elismeréseket adnak át. Gyermekrajzpályázat eredményét hirdeti ki a Vas Megyei Diana Vadászhölgy Klub, festményekből és természetfotókból is nyílik kiállítás, valamint trófeákból: a Répce völgyéből és a nagyvilágból. Műsort ad mások mellett a Vas Megyei Vadászkürt Egyesület, és több kutyás bemutatót is tartanak a várparkban a szeptember 1-jei vasi vadászünnepen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában