Utazzon velünk!

2018.08.03. 18:32

SMS-játékunkkal álomutazást nyerhet Balira!

Augusztus 13-án indul nyári nyereményjátékunk! Csak egy SMS-t kell küldenie, és ha szerencséje van, akár indulhat is Bali szigetére, de nyerhet naponta szuper ajándékokat is!

Vas Népe

A játék augusztus 13. és 17. között zajlik lapunkban Illusztráció: VN

Csak egy mobiltelefon és egy kis szerencse kell hozzá, hogy megnyerje Utazzon velünk! játékunk fődíját, a 15 napos utat Bali szigetére, vagy a napi nyeremények valamelyikét elvigye az augusztus 13-án kezdődő, öt napon át tartó játéksorozatunkban. A játék augusztus 13. és 17. között zajlik lapunkban. Ebben az időszakban minden nap közlünk egy öt karakterből álló kódot a Vas Népében. Minden nap más lesz a kód, amit a 0630-344-44-21-es telefonszámra kell majd SMS-ben elküldeni az adott napon éjfélig! Naponta egy telefonszámról csak egy SMS-t fogadunk el! Küldje be mind az öt napon a kódot, így ötszörös esélye lesz a fődíjra, közben pedig napi nyeremények várják. Az első napon egy hűtőtáskát és egy bőröndszettet sorsolunk, másnap egy wellness hétvégét.

A játék augusztus 13. és 17. között zajlik lapunkban Illusztráció: VN

Ezután egy segway, majd egy sup deszka következik, végül az ötödik napon pedig elektromos robogó lesz a nyeremény. Augusztus 13 tehát az első nap, mikor éjfélig be kell érkeznie a napi kódnak. Ötször sorsolunk, először 14-én kedden, utoljára pedig 21-én kedden, ekkor már a fődíjjal, a Bali szigeti utazással együtt. A játékban kiadónk 12 megyei napilapja részt vesz, így a napi nyeremények mindegyikéből jut egy darab valamennyi lap olvasói számára. A játék végén viszont az összes lap összes napi beküldője között sorsoljuk ki az egy darab két személyre szóló, 15 napos egzotikus utazást Balira, az indonéz szigetvilág gyöngyszemére! (A részletes játékszabályzat a vaol.hu/ utazzonvelunk oldalon található.) Ezt nem szabad kihagynia!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában