VN-RENDEZVÉNY

2018.08.30. 07:00

Többet kap kevesebbért a bevásárlónapokon

Az őszi trendeket felvonultató bőséges termékkínálattal, bomba kedvezményekkel hívjuk olvasóinkat szeptember 8–9-én a Vas Népe, a Family Center és a Praktiker közös bevásárlónapjaira. 

VN

Csak könnyedén! Érdemes élni a lehetőséggel

Fotó: VN-archív/Szendi Péter

Jövő hétvégi akciónkkal már az őszre hangolódva szeretnénk kedvében járni azoknak, akik előfizetik, olvassák, vásárolják a Vas Népét. Nézzük, milyen újdonságok várhatók ez alkalommal. Szülők figyelmébe ajánljuk: az iskola- és óvodakezdés után néhány nappal biztosan lesz még mit beszerezni a gyerekeknek. A kisdiákoknak például a kötelező és ajánlott olvasmányokat – a Líra könyváruházban 20 százalékkal olcsóbban –, de az elmaradt táska-, tornacipő-, utcai cipő- és ruhavásárlást is lehet pótolni az üzletekben.

Csak könnyedén! Érdemes élni a lehetőséggel
Fotó: VN-archív/Szendi Péter

Divatos, új olasz napszemüvegek érkeznek Szombathelyre a kuponnapokra: Tom Ford, Roberto Cavalli, Emilio Pucci, Justcavalli, Tod’s és mások a Retro Optika kínálatában tíz százalék engedménnyel jövő hétvégén. A kuponfüzetben két darab 50 százalékos kezdeményre jogosító kupont is találnak majd olvasóink. A BLA-BLA Fashion teljes választékára vonatkozik az egyik: minden S.Oliver és Devergo termékhez fél áron juthatnak hozzá. A Praktiker is gondol az őszre: az elektromos lombszívótól az íróasztalokon, laptoptartókon át a kültéri fűtőtestekig, kandallókig rengeteg terméket kínálnak a barkácsolás, az építkezés és a kert világában – 15 százalék jön le náluk a termékek árából, az akciós cikkeket kivéve. A Stage is fél árat számol minden rövidnadrágra, fürdőruhára és papucsra.

Farkas Richárdtól, a Family Center menedzserétől azt is megtudtuk, karácsonyra újabb üzletnyitás várható a bevásárlóközpontban. A következő kuponnapokon pedig elképzelhető, hogy még szélesebb lesz a kedvezményeket ajánló üzletek köre.

Jövő szombaton kitelepül majd a bevásárlóközpontba a Rádió 1 stúdiója, élő kívánságműsorral, divattanácsokkal, az üzletek ajánlataival várják a vásárlókat, hallgatókat, akik a kuponfüzetet böngészve akár már otthon, kényelmesen eldönthetik, melyik terméket vásárolnák meg szívesen az üzletekben. Látogassák meg jövő hétvégén a Vas Népe standját is a Family Centerben – egyes receptkönyvekhez jó áron juthatnak majd hozzá. És keressék szombati lapunkban a kuponfüzetet, hogy le ne maradjanak a kedvezményekről!VN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában